matchik

Just another WordPress.com site

Blog Match|ik

leave a comment »

Wie zijn wij

Wij zijn MatchIK. Matchik is een idee dat ontsprongen is uit de hoofden van drie jonge mannen met een eigen kijk op nieuwe media en een hart voor creativiteit. Creativiteit biedt voor de meest uiteenlopende problemen vaak de oplossing. Matchik wil dit steunen.

Wij erkennen daarom de revolutie op het gebied van media. Sinds de komst van internet is de wereld drastisch veranderd. Internet is geïntegreerd in elke hoek van de samenleving. De zeer grote ontwikkelingen van Social Media in de afgelopen vijf jaar hebben het internet een nieuwe functie gegeven. Het feit dat het vandaag de dag mogelijk is om binnen enkele seconden in contact te komen met honderden mensen uit de hele wereld is in onze ogen iets magisch.De opkomst van Nieuwe Media en Social Media hebben ervoor gezorgd dat de wegen om met elkaar in contact te komen open liggen en wij willen dat veel mensen die onze visie delen deze met ons bewandelen.


Wat willen wij

Wij willen dat de weg naar creativiteit gemakkelijk gevonden wordt, zowel door individuen als door organisaties. In onze ogen is creativiteit hét middel om een probleem op te lossen of een probleem zelfs om te zetten in een kans.We vinden het jammer dat we hebben moeten constateren dat creativiteit niet vaak genoeg wordt ingezet. Wanneer creativiteit op de juiste plaats komt en goed gebruikt wordt, is het namelijk van onschatbare waarde. Ons uiteindelijke doel is om dé partij zijn die creativiteit en talent binnen de nieuwe media sector op de juiste plaats brengt en ervoor zorgt dat elke creatieveling een opdracht vindt die past bij zijn ambities, talenten en vaardigheden.Kortom, wat wij willen is draagvlak creëren voor creatief talent en ervoor zorgen dat creativiteit gemakkelijk gevonden wordt door structuur aan te brengen in het Nederlandse aanbod van Nieuwe Media talent.

Progress is never made by standard people’

Written by Match|ik

March 11, 2011 at 8:54 pm

Posted in Match|ik

Tagged with ,

Leave a comment