matchik

Just another WordPress.com site

Webportfolio Matchik

leave a comment »

Webportfolio

Wij willen graag een kort overzicht geven van de producten die Match|ik de afgelopen periode heeft afgeleverd. Deze producten zijn allen tot stand gekomen door Match|ik en de het daar aan gekoppelde netwerk van creativellingen.
www.nhnslotenservice.nl – website omtrent een slotenmaker uit de omgeving Noord Holland. De slotenmaker wilde een fris ogende website. Hij wilde namelijk zijn diensten aanbieden via internet (repareren van sloten, sloten vervangen, mensen helpen die buitengesloten zijn, reparatie na inbraak).
www.etoile-catering.nl – een website voor een catering bedrijf uit de omgeving van Purmerend. De cateraar wilde een nieuwe site omdat haar huidige site niet meer voldeed aan haar wensen. Haar diensten (wining & dining, lunch & diner en catering) moest duidelijk zijn, en de klanten moesten haar makkelijk kunnen vinden via het internet.
www.dewaterdrager.nl – een waterspeciaalzaak uit Heusden. De klant wilde voor haar nieuwe bedrijf een website. De site moest vooral informatief zijn. Tevens moest er goed naar voren komen dat de winkel niet alleen water verkocht, maar ook dranken e.d.
www.otiemusic.nl – een website voor de rapper Otie. Na Holland in Da Hood (rtl 5) is deze jongen immens populair geworden. Hij wilde een zakelijk uitziende site voor bookers, fans e.d.
www.lazysummerdaysmusic.nl – een website voor een opkomende band Lazy Summer Days. Regionale kranten hebben al veel over deze band geschreven en de uitnodiging bij de Wereld Draait Door ligt al voor ze klaar. Ze wilde voor een klein budget een goed werkende site.
Binnenkort meer opdrachten.

Written by Match|ik

March 23, 2012 at 10:46 am

Posted in Match|ik

Leave a comment